Hoe het allemaal begon...

 

Toen ik mijn huidige partner leerde kennen was het al snel duidelijk dat we beide op seksgebied niet van dat softe gedoe waren maar van het ruigere en het extremere werk.

 Al snel kwamen we op het idee om voor de gein een advertentie van mij op Sexjobs.nl en op Kinky.nl te plaatsen.  Daarbij wilde ik mij onderscheiden van de rest en mannen online diensten aanbieden die ze niet snel nergens anders konden vinden. Ze moesten weten dat voor mij niets te gek was en met elke fetish, fantasie en stoute jongensdroom bij ons terecht konden.

 

Ok ,we gingen aan de slag met de advertenties.

Er moest een fictieve naam bedacht worden, evenals de naam van de advertentie. Dit moest natuurlijk een naam die opviel en tegelijkertijd aangaf dat voor ze bij mij voor alles terecht konden en dat niks mij te gek was. We kwamen op de naam Dirty Vera  en de naam van de advertentie werd "Kinky, Extreem, Geen Taboes of Grenzen". We zochten de meest geile, kinky en extreme foto`s uit en plaatste deze bij de advertentie. Het account moest worden geverifieerd met mijn ID kaart, dit ter controle dat ik echt was en zodat de mannen er zeker van konden zijn dat  ze contact hadden met een echte vrouw en geen robot.

Nu wachten totdat de advertentie werd goedgekeurd. Yes het was gelukt. Nu kon er een 06 nummer worden toegevoegd en kon de advertentie online.

Nu was het wachten op het eerste appje of telefoontje. En jahoor het eerste bericht kwam binnen via whatsapp.

Wat ging mijn hart tekeer en wat was dit spannend want hoe reageer je op zo`n bericht en wat zou de klant willen. Ojee als ik maar niet direct voor de cam moest want wat deed je als webcamgirl of wat werd er van je verwacht. De jongeman vroeg of ik beschikbaar was voor cammen. "Zeker ben ik beschikbaar schatje reageerde ik met een hartslag van 200 want het was allemaal nieuw en spannend.

Wat is de prijs voor 5min cammen? Ik noemde mijn prijs en stuurde een tikkie. Zou hij echt betalen?

De melding dat het tikkie betaald was kwam binnen. Nu moest ik gaan videobellen met de klant. Nog snel even advies gevraagd aan mijn partner en toen maar bellen. Er werd opgenomen en zag de klant die al in volle ornaat voor de cam zat. En nu? Voor een ontspannen sfeer had ik een playlist aangemaakt op Spotify en de timer telde de 5min af. Ik begon sensueel te bewegen voor de cam en ging langzaam strippen. Ik merkte al snel dat het de klant beviel wat hij zag en ging verder met wat ik deed. Nog steeds een hoge hartslag maar al meer op mijn gemak. De jongeman bereikte zijn hoogtepunt, bedankte mij voor de zeer geile camsessie en hing op. Wat was dat spannend en wat was ik opgelucht dat het eerste gesprek was geweest.

Die avond kwamen er steeds meer klanten voor het cammen maar ook met een bepaalde fetish en of ik een custom video kon maken hiervan. Natuurlijk kon ik dat en ging aan de slag met de wensen van de klant. Eenmaal klaar werd het filmpje verstuurd. De klant vond het geweldig en kwam vaker terug. We stonden er versteld van hoe makkelijk dit ging, maar vooral hoe leuk het was om te doen.

 

Wordt vervolgd.......

 

 

Rating: 2.4 sterren
5 stemmen